Ons team

Simone

Verloskundige

Ik ben Simone. Geboren en getogen in het mooie Berg en Terblijt. Nu woon ik al een tijdje samen met mijn partner Jordy, zoontje Maas en hond Mika. In mijn vrije tijd vind je mij vooral bij mijn gezin. We gaan er graag met de fiets op uit of lekker wandelen maar van een avondje sushi eten met vriendinnen word ik ook heel blij. 

Tijdens de zwangerschap en de geboorte van Maas heb ik zelf mogen ervaren hoe belangrijk het is om zorgverleners te hebben die achter je staan en je steunen. Ik had altijd al groot respect voor moeder natuur maar na mijn eigen zwangerschap en bevalling is dit alleen maar groter geworden. Ik hecht veel waarde aan eigen keuzes mogen maken en mogen voelen wat bij jou past.

Myrthe

Verloskundige

Ik ben Myrthe. Ik ben geboren en getogen in “Holland” maar voor verloskunde met mijn man naar Zuid-Limburg verhuisd. Ik ben nog steeds blij en verwonderd dat we ons fijne leven daar achter hebben gelaten en ons hier hebben gesetteld. 

Tijdens mijn studie verloskunde ben ik moeder geworden van onze dochter Farah en inmiddels hebben wij ook een zoon, Elim. 

Hierdoor is mijn passie voor het vak verloskunde nog groter geworden. En juist ook mijn passie voor zorg op maat, wanneer je het als moeder net wat anders wil dan wat er in de boekjes staat. 

Met verloskunde heb ik van mijn droom mijn werk gemaakt. Waar ik verder van ontspan en blij van wordt is een fijne tijd met mijn gezin hebben, een dag op het strand, een mooie nieuwe stad ontdekken, fijne gesprekken met fijne mensen, een goede maaltijd en een glas wijn, een goed boek, leuke verrassingen.

Emmy

Praktijkassistente

Mijn naam is Emmy Dierick, geboren en opgegroeid in Maastricht. Hier heb ik ook 15 jaar lang gewerkt als kraamverzorgende voordat ik in 2002 als praktijkassistente begonnen ben binnen de praktijk waar ik nog altijd met heel veel plezier werk.
Mijn hobby’s zijn leuke verre reizen maken en gezellige dingen doen met vrienden en familie.

Britt

Verloskundige

Ik ben Britt, geboren en getogen in Kerkrade en sinds kort woonachtig in Heerlen. Samen met Jason en trots baasje van onze labrador Guus. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit, kijk ik graag naar films en series of ben ik lekker creatief bezig. 

Verloskundige worden was mijn meisjesdroom. Door te mogen werken voor deze fijne praktijk, die zwangeren in hun kracht zet door altijd het proces vanuit de fysiologie te benaderen en de tijd te nemen om écht naar de aanstaande ouder(s) te luisteren, is mijn meisjesdroom uitgekomen.

nl_NLNederlands