Aanmelden zwangerschap

 

Hoera! Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd! Een unieke en bijzondere tijd gaat beginnen. Wij begeleiden je graag tijdens deze mooie tijd. Klik op de afbeelding links om je aan te melden voor onze begeleiding tijdens jouw zwangerschap.

 

 
 

Aanmelden nazorg

 

Ben je zwanger en onder controle van de gynaecoloog? Ook dan heb je een verloskundige nodig voor de controles in je kraambed als je na de bevalling weer thuis komt met je kersverse kleintje. Ook voor alleen deze nazorg ben je bij ons van harte welkom. Klik op de afbeelding links om je aan te melden voor onze begeleiding in je kraambed.

 

 

Aanmelden kinderwensspreekuur

Ben je nog niet zwanger maar wil je wel heel graag zwanger worden? Ook dan ben je al van harte welkom in onze praktijk op het kinderwensspreekuur. Samen bespreken we dan hoe je situatie is en hoe je zo gezond mogelijk zwanger kunt worden. Ook wanneer er bepaalde erfelijke ziektes en dergelijke voorkomen in de familie dan kunnen we dit alvast met je doorspreken en samen bekijken of het nodig is om eerst andere stappen te ondernemen. Meld je via de afbeelding links aan voor een kinderwensconsult.