Aanmelden zwangerschap

Hoera! Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd! Een unieke en bijzondere tijd gaat beginnen. Wij begeleiden je graag tijdens deze mooie tijd. Klik op de afbeelding links om je aan te melden voor verloskundige zorg tijdens jouw zwangerschap.

 

 

Aanmelden nazorg

Ben je zwanger en onder controle van de gynaecoloog? Ook dan heb je een verloskundige nodig voor de controles in je kraambed als je na de bevalling weer thuis komt met je kersverse kleintje. Ook voor alleen deze nazorg ben je bij ons van harte welkom. Klik op de afbeelding links om je aan te melden voor verloskundige zorg in je kraambed.

 

 

Aanmelden kinderwens spreekuur

Ben je nog niet zwanger maar wil je wel heel graag zwanger worden? Ook dan ben je al van harte welkom in onze praktijk op het kinderwens spreekuur. Samen bespreken we hoe je situatie is en hoe je zo gezond mogelijk zwanger kunt worden. Ook wanneer er bepaalde erfelijke ziektes in de familie voorkomen kunnen we dit alvast met je doorspreken. Samen bekijken we dan of het nodig is om eerst andere stappen te zetten.  Meld je via de afbeelding links aan voor een kinderwens consult.